Joogasali Rauhalassa tapahtuu lokakuussa 2016

Paikkana Joogasali Rauhala, Hapelähteenk. 7A, Kuopio

28.10 18-21 PYHÄ NAISEUS JA SEKSUAALISUUS – ILTA NAISEUDEN ÄÄRELLÄ

LUENTO, SYDÄMESTÄ JAKAMISTA, LÄSNÄOLOA TUNTEIDEN KANSSA – naisille
Lähestyn naiseutta tosi Itsestä käsin. Saat avaimet naiseuden lempeään, hyväksyvään syväsukellukseen. Kohtaamme myös usein vaiettuja aiheita: halun ja rakkauden ristiriita ja seksuaalinen itserakkaus. Kuupäivät. Kuinka vapauttaa tunteita rakkaudeksi, antaa elämän vapauttaa ruumiin kipuja ja jännityksiä elämäksi. Kuinka elää voimansa mukaisesta luomatta patoja elämän virtaukselle.

Vain kuoriutumalla kaikesta minkä uskot olevan naiseutta voi todellinen nainen paljastua.

Tilaisuus kestää 2-3 tuntia, sen hinta on 20-30€.Työttömät ja opiskelijat 15- 25€. ( Ohjelman sisältö elää ja on edelleen muutoksessa, niin myös sen kesto ja hinta.)

Lauantaina myös päivällä 45 min. yksilökohtaisia istuntoja varattavissa, ajat klo 12, 13, 14 ja 15. sinulle joka tahdot avata elämäsi tilanteen elämän avoimeksi tilaksi jossa kaikki on mahdollista, olipa sydämelläsi mitä tahansa. Hinta 40€, vähävaraiset sovitusti maksukyvyn mukaan.
ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN viim. 25.10: asiointi@rakkaudenmaa.fi,  044-3221128(viestitse), www.facebook.com/rakkaudenmaa

29.10 18-20 AITOUS – AINUTKERTAINEN TAPA ELÄÄ JA LÖYTÄÄ TODELLLINEN ITSENSÄ
Luento aidosti elämisestä niin kuin olet juuri nyt, ja heräämisestä. Vastaan kysymyksiin heräämisestä, ja siitä mitä on elämä tosi Itsestä käsin ihmiskokemuksen kera ja ilman. Läsnäoloa hiljaisuudessa…jos jotakin on ilmentyäkseen – ilmaisua.

Uskotko olevasi polulla
vaikka olet kotona?
Voit kasvaa ja oppia loputtomiin.
Voit myös kuoriutua ja oivaltaa:
Minä olen Itse.
Olen aina ollut ja olen ikuisesti.

Tilaisuuden hinta 20€, työttömät ja opiskelijat 17€. Ennakkoilmoittautuminen 25.10 mennessä: asiointi@rakkaudenmaa.fi, 044-3221128 (tekstiviestitse) tai www.facebook.com/rakkaudenmaa

Tervetuloa!
♥ Anna-Kristiina Vuorjo