Hallitus etsii uusia jäseniä

HYVÄT JÄSENET

Hallitus toivoo edelleen aktiivisia ihmisiä niin toimintaan kuin hallitukseenkin. Seura perustuu osallistumiseen ja toimimiseen. Useampien  aktiivisten ihmisten myötä toimintamme voisi olla laajempaa ja kattavampaa. Suuri kiitos kaikille syksyn aikana toimintaan osallistuneille ja erityisesti heille jotka ovat ensimmäistä kertaa tulleet mukaan rohkeasti!
Avoimia keskustelupiirejä jatketaan kerran kuussa, teestä/kahvista peritään pieni vapaaehtoinen maksu. Tervetuloa jäsen ja ei-jäsen yksin ja ystävien kanssa, huastelemmaan kaikesta mahollisesta ja vähän mahottomastakkii.
Syksyn aikana ufoillat saavuttivat suuren suosion ja niitä jatketaan. Myös meditaatioiltoja jatketaan, joten tervetuloa niihinkin mukaan. Voit halutessasi myös ohjata meditaation näissä illoissa. Huomatkaa meditaatioiltojen alkamisajankohta. Varsinaisia kursseja tässä ohjelmassa on vain kaksi. Saatamme mahdollisesti kevään aikana järjestää jotain tämän kirjeen jälkeen sovittua, joten www-sivuja kannattaa seurata.
Jokaisen kurssin kohdalle on merkitty ilmoittautumisien alkamisajankohta ja meille voi soittaa vain iltaisin klo 17.00 jälkeen, olemme päivisin töissä emmekä pysty vastamaan puhelimeen. Tekstiviestillä ei voi tehdä varauksia.
Seura tarjoaa kursseilla kahvit.
Seuran jäsenmaksu on 25 € / vuosi, jonka voi maksa tilille FI9580002906217897.
Kokoamme postituslistaa tiedottamiseen. Aika ajoin seuralle tulee ilmoituksia mielenkiintoisista luennoista tai kursseista, joista haluaisimme tiedottaa. Jos haluat sähköpostilistalle voit ilmoittaa osoitteesi jollekin hallituksen jäsenistä tai laittamalla sähköpostia seuran sähköpostiin: info@kuopionparaseura.net